بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند
سرخط خبرها

شهردار مشهدمقدس: ایجاد امکانات برای ایمن سازی و حفظ جان مردم، وظیفه ماست| ایستگاه ۵۵ آتش نشانی شهرداری مشهد افتتاح شد

  • کد خبر: ۱۸۷۲۹۵
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۴
شهردار مشهدمقدس: ایجاد امکانات برای ایمن سازی و حفظ جان مردم، وظیفه ماست| ایستگاه ۵۵ آتش نشانی شهرداری مشهد افتتاح شد
شهردار مشهدمقدس گفت: موضوعات آتش نشانی و خدمات ایمنی از مهم‌ترین نکات ویژه مدیریت شهری است و حفظ جان مردم، خط قرمز ما محسوب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف در مراسم افتتاحیه ایستگاه ۵۵ آتش نشانی شهرداری مشهد با اشاره به ایثار نیرو‌های آتش نشان عنوان کرد: آتش نشان باید در لحظه تصمیم بگیرد تا جان مردم را نجات دهد؛ آن هم در لحظه‌ای که همه در حال فرار هستند. این شخص فداکار می‌داند شاید آسیب ببیند یا حتی به شهادت برسد. این اهمیت شغل آتش نشان است.

وی ادامه داد: موضوعات آتش نشانی و خدمات ایمنی از مهم‌ترین نکات ویژه مدیریت شهری است و ایمن سازی محیط شهری و حفظ جان مردم، خط قرمز ما محسوب می‌شود و امروز مدعی هستیم شهرداری مشهد در کشور پیشرو است.

شهردار مشهد یادآور شد: این ۵۵ اُمین ایستگاه آتش نشانی است و در خرداد سال جاری نیز کلنگ سازمان مرکزی فرماندهی آتش نشانی به زمین زده شد تا مشهد نیز دارای مرکز کنترل و فرماندهی حوادث باشد. در حال حاضر، تنها شهری که چنین قابلیتی دارد، تهران است.

قلندر شریف خاطرنشان کرد: امروز مرکز آتش نشانی حرم مطهر رضوی با همکاری شهرداری مشهد و آستان قدس رضوی به بهره برداری می‌رسد تا ایمنی حریم رضوی نیز تامین شود.

شهردار مشهد ادامه داد: امروز و به مناسبت افتتاح این ایستگاه، خودرو اطفا حریق صنعتی توسط صنعتگران ایرانی و به شکل مهندسی معکوس تولید و در اختیار شهرداری مشهد قرار گرفت. حوادثی مانند الکترواستیل تلنگری برای مدیریت شهری بود که چنین امکاناتی چقدر لازم است و با فداکاری عظیم همکاران ما از یک فاجعه جلوگیری شد. یاید عنوان کرد امروز چیزی در حدود ۱۲۰ میلیارد تومان ساختمان و تجهیزات افتتاح شد.

او تصریح کرد: ما در مشهد کارخانجات و صنایع و انبار‌هایی داریم که سرمایه ملی است و باید از آن به درستی مراقبت کرد. اما متاسفانه برخی دست اندرکاران و دارندگان انبار‌های غیرمجاز در سطح شهر، سبب آسیب و آتش سوزی می‌شوند و هم به سرمایه ضرر می‌زنند و هم به جان مردم آسیب می‌رسانند.

قلندر شریف ادامه داد: امیدواریم با همکاری شورای شهر، فرمانداری و استانداری مصوبه‌ای بگیریم تا در صورت بروز حادثه براساس سهل انگاری ها، تمامی خسارت توسط همان واحد صنعتی یا تولیدی پرداخت شود؛ زیرا در حادثه‌ای مانند آتش سوزی الکترواستیل، شهرداری مشهد ۱۱ میلیارد تومان خدمات ایمنی‌ ارائه داد که در واقع وظیفه ایمن سازی ابتدایی کارخانه بوده است.

شهردار مشهد در پایان با ابراز تاسف از برخی مزاحمت‌های جاری در حوزه آتش نشانی مشهد اذعان کرد: سالانه بیش از ۱۷۰ هزار تماس اشتباه با ۱۲۵ داریم و بیش از ۱۸۵ هزار مزاحمت تلفنی داشته ایم که رقم تاسف انگیزی محسوب می‌شود و امیدواریم مردم عزیز از این اتفاق جلوگیری نمایند.

گفتنی است ایستگاه ۵۵ آتش نشانی شهرداری مشهد با توجه به تعدد حوادث جاده‌ای در محدوده انتهای بولوار وکیل‌آباد و محور‌های طرقبه-شاندیز در زمینی به مساحت هزار و ۲۰۰ مترمربع و زیربنای هزار و ۲۵۰ مترمربع به همراه آشیانه سه دهانه و پیش‌بینی استقرار هفت دستگاه خودرو، احداث‌ شده است.

همچنین در این مراسم از تجهیزات امداد و نجات شامل ۲۵ دستگاه دوربین حرارتی، ۶ عدد تشک نجات، ۹ عدد فرز موتوری، ۲۵ عدد خاموش‌کننده واتر میست، ۱۲۵ دستگاه سیلندر تنفسی و یک دستگاه خودروی حریق صنعتی نیز به مبلغ حدود ۳۱ میلیارد تومان رونمایی شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->